Συνήθεις Ερωτήσεις

Ο κώδικας QR είναι ένας γραμμωτός κώδικας (barcode) δύο διαστάσεων, που δημιουργήθηκε από την ιαπωνική εταιρεία Denso-Wave το 1994. Το “QR” προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Quick Response” (Γρήγορη Ανταπόκριση), γιατί οι δημιουργοί του είχαν ως κύριο σκοπό τα δεδομένα, που περιέχονται στον κώδικα, να αποκωδικοποιούνται με μεγάλη ταχύτητα. Ο Κώδικας QR είναι πολύ διαδεδομένος στην Ιαπωνία, όπου αποτελεί το πιο δημοφιλές είδος κώδικα δύο διαστάσεων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη Βικιπαίδεια

Πλέον, όλα τα σύγχρονα κινητά αναγνωρίζουν μέσω της κάμερας τον QR κώδικα, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης επιπλέον εφαρμογής. Έτσι, στρέφοντας την κάμερα του κινητού προς το QR-Code που σας παρέχουμε, εμφανίζεται στην οθόνη ο τιμοκατάλογος του καταστήματός σας, που έχουμε ανεβάσει στο διαδίκτυο. Προϋπόθεση είναι, να υπάρχει σύνδεση της κινητής συσκευής στο διαδίκτυο.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta. Mauris massa. Vestibulum lacinia arcu eget nulla.

Block "faq-accordian" not found